ČeštinaAngličtina

Školení a rozvoj na míru


 

Naše prostory pro Vás a Vaše zaměstnance.

Tradice a prokazatelné výsledky při vzdělávacích a rozvojových aktivitách. 
Více se dozvíte na www.snedomova.cz

Kontaktní osoba:
Soňa Nedomová
e-mail: skoleni@snedomova.cz
tel.: +420 602 750 39


 

 

 

 



Fotogalerie

Menu na dnešní den


Akce

 



KALENDÁŘ AKCÍ PRO ROK 2017

RYBÍ A MOŘSKÉ SPECIALITY 19.10. - 22.10.2017

Aperitiv

0,15  Martini s tonikem a plátkem citronu 55,-

0,1 l Crodino – nealkoholický hořký aperitiv 40,-

Předkrm

50 g Tataráček z čerstvého lososa zdobený snítkou čerstvého kopru,do křupava opečený toast     95,-

2 ks Grilované krevety na olivovém oleji dochucené česnekem, podávané s limetkou na lehkém ledovém salátu, křupavý toast 80,-

1 ks Nigiri Sushi – losos 29,-
wasabi, nakládaný zázvor a sójová omáčka KIKKOMAN

1ks Maki Sushi – tuňák 29,-
wasabi, nakládaný zázvor a sójová omáčka KIKKOMAN

1 ks Maki Sushi - kreveta 29,- 
wasabi, nakládaný zázvor a sójová omáčka KIKKOMAN

1ks Maki Sushi – mango      29,-

Polévka

0,33 l Třeboňská rybí polévka 40,-

0,33 l Krevetová polévka s koriandrem, chilli a rýžovými nudlemi 49,-

Sladkovodní ryby

200 g Pstruh s česnekem a bylinkami, šťouchané brambory 175,-

200 g Grilovaný filet z candáta s limetkovým dipem, bramborové dukáty                     235,-

Mořské ryby

10 ks Sushi mix – nigiri a maki s nakládaným zázvorem, Wasabi a sojovou omáčkou KIKKOMAN                230,-

200 g Fish and chips, majonéza ( filet z tresky smažený v pivním těstíčku, hranolky ) 185,-

200 g Dokřupava smažené čerstvé kalamáry v těstíčku, podávané s česnekovou majonézou, ledovým salátem a rozpečenou bagetkou 185,-

500 g Slávky vařené ve vinné páře s rajčaty a česnekem, křupavá opečená bagetka 175,-

200 g Filet z norského lososa se špenátem v listovém těstě, bazalková omáčka 235,-

200 g Filet z norského lososa, restovaná zelenina, citronové máslo, bramborové dukáty 230,-

150 g Filet z tuňáka na grilu se zelným chřestem a smetanovou omáčkou, vařený brambor 265,-

5 ks Grilované krevety na olivovém oleji podávané na směsi ledového salátu s křupavou bagetou      175,-

Dezert

100 g Mrkvový dort podávaný se zakysanou smetanou, ozdobený snítkou máty 58,-

Horká lesní směs s rumem, zmrzlinou, vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou 55,-

Výběr bez rybek

150 g Dokřupava smažený vepřový řízek s citronem 110,-

150 g Smažený řízek z kuřecích prsíček s měsíčkem 115,-

150 g Přírodní kuřecí medailonky s bylinkovou omáčkou 129,-

100 g Tradiční smažený sýr eidam se šunkou 85,-

200 g Vepřová panenka s omáčkou z lesních hřibů   160,-

Přílohy

200 g Vařené brambory s máslem a petrželkou 32,-

200 g Smažené hranolky                                    32,-

200 g Americké brambory                                   35,-

200 g Šťouchané brambory s restovanou cibulkou 35,-

 


SVATOMARTINSKÉ HODY 9.11. - 12.11.2017

ZVĚŘINOVÉ SPECIALITY 30.11. - 3.12.2017



 


 



 

 

 

 


 

 


Hotel Harmonie ***
Cukrovarská 1230, 664 84 Zastávka u Brna, tel.: +420 546 429 374
e-mail: info@harmonie-centrum.cz

design